Hvem er jeg?

Jeg hedder Stine, og er fra 1984. Jeg er gift med Rasmus som arbejder i Ellinge smedje. Vi har sammen to dejlige børn, Clara fra 2009 og Alma fra 2013. Som person er jeg meget rolig, kærlig og omsorgsfuld.  

Jeg vægter ro, omsorg og tryghed for både børn og forældre, og værdsætter det gode forældresamarbejde. Det er meget vigtigt for mig, at både børn og forældre er trygge ved at være her hos mig.

Jeg blev uddannet pædagog januar 2013, noget som jeg altid har vidst at jeg ville være. Jeg brænder for mit arbejde og synes det er meget livsbekræftende at arbejde med børn. Jeg ser dem vokse op, blive selvstændige og harmoniske børn som udvikler sig i og trives i trygge rammer. 

Vi har en kat som hedder Kuno og en lille allergivenlig hund som hedder Smilla.

Vores hjem er røgfrit.